torsdag 10 mars 2011

Vad hände sen. Arkivet: Förändring


Så där skrev jag i februari 2010, alltså har lite mer än ett år gått. Jag kan ju börja med att säga att när jag skrev det där för ett år sedan så var jag otroligt rädd och osäker. Jag hade verkligen ingen aning om vad jag ville göra just då eller i framtiden. Jag hade ingen som helst grund att stå på och var helt övertygad om att jag på något sätt var tvungen att förändras. Så vad hände, skedde det någon förändring? 

Jag ser ungefär likadan ut som då, samma frisyr och typ samma klädstil. Fortfarande singel och umgås med samma vänner. Har inte rest jorden runt och fått ovärderlig erfarenhet eller flyttat till någon helt annan ort. Jag har inte jobbat mig upp inom ett framgångsrikt företag och fått imponerande meriter. Så nej, rent fysiskt sett har nog inte så mycket förändrats. 

Däremot så vet jag nu att jag vill jobba inom företagande med personalfrågor och studerar min andra termin (rätt program den här gången!) på universitetet. Jag har både förlorat och vunnit otroligt fina vänner och förstår hur skört livet kan vara och lärt mig att värdera de människor jag har omkring mig högt. Framför allt har mitt självförtroende ökat markant! Jag är nu övertygad om att jag är duktig på det jag jobbar med och att jag bär på kompetenser som inte är självklara för alla. Jag vet att om jag vill så kan jag, oavsett vad det innebär. 

Så JA, jag tycker att det har skett en stor och välbehövd förändring. Även om inte andra ser det så vet jag att så är fallet. Jag känner det, jag är trygg! 

Kram 
Agnes

1 kommentar:

  1. Jag tycker att man ser enorm förändring! :) Det är fantastiskt kul att se och det känns som att du har hittat rätt! Puss!

    SvaraRadera