måndag 10 oktober 2011

Måndag 10/10-11

Hej,

Skola och jobb tar mest av min tid. Har den senaste tiden varit mycket sjuk, detta på grund av ny medicinering bland annat. Så vänner och familj har fått lida ett tag nu, jag hinner inte riktigt umgås med dem så mycket som jag önskar. Hoppas jag kan kompensera för det när kroppen mår lite bättre.

"You know there will be days
When you're som tired 
That you can't take another step
The night will have no stars
And you'll think you've gone as far
As you will ever get

You and me walk on, walk on, walk on
'Cause you can't go back now

And yeah, yeah, you go where you want to go
Yeah, yeah, be what you want to be
If you ever turn around, you'll see me" - The Weepies

Kram

2 kommentarer:

  1. hejsan :) hoppas du mår bra snart :D om jag inte har fel så är mamma i sthlm nästa torsdag, vill du kankse komma till nora och spela spel med mig då? :)
    puss syrran!

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Har nästan blivit orolig för att jag inte hört något ifrån dig på länge! Det låter ju inte bra det där! :( Är det allvarligt? Hoppas du mår bättre snart! Särskilt tills jag kommer hem, skulle vilja hinna se en skymt av dig ju!

    Vi tänkte för övrigt gå ut på lördagen den 29de okt och fira mig, emma och amanda som fyllt/fyller år och då får du och de andra tjejer jättegärna följa med! Vi kommer styra förfest någonstans innan, vet inte riktigt var än men det återkommer jag om, och äta lite tårta och så! Hoppas du/ni kan och vill komma, det skulle hur kul som helst! Kisses!

    SvaraRadera